Den grønne veien for mobilitet

Vi tar ansvar - for et bedre miljø, og mobilitet

Mobilitet er blitt uunnværlig i de siste tiårene i det økonomiske så vel som i privat sektor. Bilen spiller en viktig rolle her. Det tillater oss å være mobile og fleksible. Knapt noe annet produkt har forenklet og forandret vår hverdag mer.

Til tross for alle fordelene med bil, er det også en stor ulempe. I de senere årene, da spørsmålet om miljøvern har kommet mer og mer i fokus har etablering av miljøsoner i store byer, samt innføringen av scrappage ordningen i 2009 gitt oss et bedre miljø. Bilprodusenter er involvert i klimavern. De bringer miljøvennlige og drivstoffgjerrige biler med lave CO²-utslipp på markedet.

Men ikke bare gjennom kjøp av et kjøretøy med lave utslipp CO²  bidrar du til miljøvern, men allerede ved å kjøpe en brukt eller renovert erstatningsdel. Gjennom bruk av disse reservedeler, er det mindre energi som kreves for produksjon av nye deler. Når man reparerer motorer blir 90% av de brukte delene  brukt om igjen. I en annen del, vi selv snakker om 100%. Selvfølgelig, vi bruker kun miljøvennlige produkter i istandsetting og reparasjon av våre reservedeler. Det gode samarbeidet vi har med produsenter har gjort oss i stand til å gjenbruke 95% rekkevidde. Selv med rengjøringen av  produkter  bruker vi  kun biologisk nedbrytbare produkter.

Selvfølgelig,  bidra også til til miljøvern i vårt selskap. Gjennom bruk av en luftkompressor (Vane) og en trykkbeholder med en kapasitet på 20.000 liter, er vi i stand om natten tilstrekkelig trykk for å frembringe mer enn halvparten av en arbeidsdag. Dette har den store fordelen at kompressoren ikke trenger å starte i morgen, og dermed er strømforbruket redusert i rushtiden. Andre fordeler ved Vane kompressor l er ang levetid og evne til en kontrollert hastighetsreduksjon på 30-50% av energiforbruket bidrar vi  i alle hastighetsområder.

Videre har vi utstyrt våre bygninger alle lyskilder med reflektorer. Dette betyr at vi trenger færre neonrør for å oppnå den samme mengde lys. Vi reduserer også vår gassforbruk med en ekstra isolasjon av bygningen, og med to nye varmesystemer med 52% kan beholdes.

Siden 03.01.2011 har vi med vårt system endret til en "papirløse kontorer". Som et resultat, bruker vi mindre papir og blekk. Dette er også et lite bidrag til miljøvern.

test
De Jong Motoren

De Jong Automotive B.V.

Nobelweg 9
NL-7741 KR Coevorden